Kinderopvang, peuter- en basisonderwijs onder 1 dak....

In ons gebouw zijn ook de peuterspeelzaal en de buitenschoolse opvang gehuisvest. Wij werken nauw samen om een doorgaande lijn van 2 tot 13 jaar te waarborgen.

Peuterspeelzaal
Peuterspeelzaal De Driehoek wordt verzorgd door SDK Kinderopvang. De peuterspeelzaal is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Om de taalontwikkeling van de peuters te stimuleren wordt gebruik gemaakt van het programma Uk en Puk. We werken met een vast dagprogramma zodat de kinderen weten wat ze kunnen verwachten. Er zijn rustmomenten afgewisseld met activiteiten zoals bewegingsspelletjes, knutselen, muziek maken of werken met ontwikkelingsmateriaal. Net als de school bevorderen we de sociaal-emotionele ontwikkeling met de principes van de ‘Vreedzame School’. Al op jonge leeftijd leren de kinderen om te gaan met dingen die zij niet leuk vinden en kleine conflicten op te lossen.
Als u een keer wilt komen kijken op onze speelzaal, dan bent u tijdens openingstijden van harte welkom. Voor een uitgebreidere kennismaking maken we liever vooraf een afspraak. De speeltijden zijn: dinsdag t/m vrijdag: 8.30 uur - 12.30 uur. Aanmelden kan via www.sdk-kinderopvang.nl of telefonisch via 078 - 6226199.

BSO: Buitenschoolse opvang (BSO) De Driehoek
Verschillende kinderopvangorganisaties bieden voor- en naschoolse opvang in de wijk Sterrenburg.
Voor vragen over plaatsing en kosten dient u zelf contact op te nemen met een van deze organisaties.

Gro-up Kinderopvang
Gehuisvest op basisschool De Driehoek. Voor- en na schooltijd verzorgt gro-up opvang voor kinderen van 4 – 13 jaar. Gro-up huurt drie lokalen van de school en maakt gebruik van alle faciliteiten van de school. Indien u interesse heeft in BSO De Driehoek, neem dan contact op met de locatiemanager via 06 50 81 18 40 of loop even binnen bij de BSO. De pedagogisch medewerkers zijn aanwezig op schooldagen van 7.00 uur tot 8.30 uur en tussen 14.00 uur en 18.30 uur. Voor vragen over plaatsing en kosten dient u contact op te nemen met klantcontact bereikbaar op: 078 616 34 22 of ga naar onze website www.gro-up.nl.

SDK Kinderopvang
SDK Wieldrecht: Sportieve buitenschoolse opvang locatie Wieldrecht is gevestigd in Dordrecht in de wijk Sterrenburg en biedt BSO voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Deze BSO biedt veel sport en spelactiviteiten aan.
SDK Berenburg: Buitenschoolse opvang locatie Berenburg is een kleinschalige en gezellige opvanglocatie, gevestigd in Dordrecht, in de wijk Sterrenburg.
Contactgegevens: T: 078-6226199, E: kantoor@sdk-kinderopvang.nl